Wat zijn musthave kledingitems deze zomer?

De lente is begonnen en daarmee lijkt de zomer niet zover weg meer! Ik ben onlangs weer eens heerlijk gaan winkelen. Wel op afspraak natuurlijk vanwege alle maatregelen. In het begin was ik daar vrij sceptisch over. Ik had namelijk het idee dat ik mij heel erg bekeken zou voelen, maar dat was helemaal niet het geval. De meiden die daar werkte waren onwijs aardig, niet opdringerig (dat is namelijk echt wat ik verschrikkelijk vind!) en heel behulpzaam als ik bijvoorbeeld in het pashokje stond en toch een andere maat wilde. Hoe dan ook, ik zag zoveel leuke zomerkleding dat ik meteen zin had om de nieuwste trends met jullie te bespreken!

Allerlei soorten jurken

Uiteraard zijn jurken een echte musthave in een zomercollectie. Van korte jurken, half lange jurken tot maxi jurken, er hangt weer van alles! Zelf vind ik de maxi jurken echt een favoriet, omdat je zo’n lange jurk naar zoveel verschillende gelegenheden kunt dragen. Als je een dag op kantoor werkt ben je met een maxi jurk zomers gekleed, maar niet te bloot. En ook als je een dagje naar het strand gaat op de scooter bijvoorbeeld is een maxi jurk ook ideaal!

Rokjes, rokjes en nog meer rokjes

Ik zag ook heel veel leuke rokjes in de winkels. Wat je nu voornamelijk ziet zijn rokjes met een opvallend printje. Persoonlijk houd ik daar wel van, maar ik kan me voorstellen dat het voor sommige wellicht te druk is. Ik heb zelf twee hele leuke rokjes gekocht, eentje met lila erin en eentje met blauw erin. De rokjes vallen bij mij net tot boven de knie en het fijne is dat ik ze nu ook al kan dragen in combinatie met een zwarte panty.

Croptops

Ook dit jaar ga je weer heel veel croptops zien. Ik had onder andere een winkelafspraak bij de Zara en daar hingen enorm veel verschillende soorten croptops. Persoonlijk vind ik wel dat je hier wel een slank figuur voor nodig hebt en ik zou het dan wel combineren met een high waisted broek, zodat er niet al te veel blote buik zichtbaar is.

Laat die zomer maar komen!

Het was voor mij een hele tijd geleden dat ik in een kledingzaak geweest ben, maar meiden, het was weer zo fijn om heerlijk te kunnen shoppen! Ik zou het dan ook iedereen aanraden. Doordat je nu nog moet winkelen op afspraak is het heerlijk rustig in de winkel en kun je echt op je gemak rondkijken. Ik had bijvoorbeeld per winkel een uur de tijd om te shoppen. Eerst dacht ik, een uur, dat is toch niet zo lang? Maar ik ben onwijs leuk geslaagd en dat binnen een uur! (Ik heb ook alles gepast.) Mijn kledingkast is dan ook weer gevuld met nieuwe zomerkleding en ik ben helemaal klaar voor de zomer!

Aanbevolen artikelen