3 beste zakelijke gadgets voor de young professional

Als young professional ben je druk. Work hard, play hard, is wat we vaak horen. Dus gadgets worden een beetje het gezicht van je succes. En succes is wat je graag wilt uitstralen. Daarom vandaag 3 gadgets die jou zowel privé als zakelijk verrijken.

Een (goede) laptop

Je studiejaren zijn voorbij dus het is klaar met dat schrale geschraap. Je wilt nu investeren in kwaliteit. Maar je wilt er zowel privé als zakelijk mee uit de voeten kunnen. Snel documenten verwerken en openen, maar ook lekker gamen in de avond of het weekend. Een hp omen is dan een goede keuze. In het kader van het beste van beide werelden is deze laptop klaar voor het echte werk. Zowel zakelijk, als lekker gamen met je maatjes.

Een racefiets

Een van de populairste sporten om individueel of in een groepje te doen is wielrennen. Al je vrienden hebben al een racefiets, dus jij kunt niet achterblijven. Je omafiets is niet goed genoeg, dus je moet aan de bak. Het liefst wil je een carbon fiets, want tja, dat schijnt nu eenmaal beter te zijn. 

De racefiets kan in ieder geval niet ontbreken. Heerlijk om ‘s avonds even je hoofd leeg te maken tijdens een rondje trappen of in het weekend lekker een rondje met je maten rijden en eindigen op het terras. Maar ook voor woon-werk is het een leuke optie. Dat hoeft niet elke dag, maar ‘s zomers of in het voorjaar laat je de auto wat vaker staan en spring je op de fiets. Als je kunt douchen op je werk ben je helemaal spekkoper.

En terugkomend op het uitstralen van succes. Toch maar even kijken voor een carbon racefiets met schijfremmen. 

Een koptelefoon

Koptelefoons, oortjes en muziek zijn niet weg te denken. Je ziet mensen er mee fietsen of lekker thuis tv kijken met een koptelefoon zodat je de rest van het gezin niet stoort. Maar koptelefoons worden ook steeds meer geaccepteerd op kantoor. 

Geen radio die door de kantoortuin schalmt, maar genieten van je eigen beats. Het voordeel is dat je je ook even van je omgeving afsluit als je drukt aan het werk bent. Jij hoeft niet alle weekendverhalen aan te horen, maar wil nog even die klant binnen halen of je zaken voor de deadline regelen.

Het voordeel van een goede koptelefoon is dat je er overal wat aan hebt. Dus niet alleen op kantoor, maar ook ‘s avonds als jij even voetbal of GTST in alle rust wilt kijken. Kies voor een draadloos model die goed afsluit en uiteraard goede geluidskwaliteit heeft. Heerlijk!

 

Aanbevolen artikelen