Cadeau ideeën voor het bruidspaar

Het lekkere weer is weer in het land en zo ook het trouwseizoen. De meeste koppels trouwen tussen de lente en zomer om zo een onvergetelijk mooie dag te hebben. Liever de zon dan de regen of sneeuw he! Oké, ik hoor de lezers al denken een bruiloft in de sneeuw is ook sprookjesachtig maar niemand wilt in de regen trouwen. Hoe dan ook veel bruiloften betekent ook veel cadeaus weggeven. Dat is opzicht geen probleem echter is het wel een beetje saai om hetzelfde cadeau aan ieder koppel te geven. Geen nood, hieronder vind je een aantal ideeën die je kan gebruiken om van cadeau af te wisselen de komende periode!

Champagne cadeaus

Een fles champagne is altijd een klassiek en goed cadeau. Champagne kan op zoveel gelegenheden gedronken worden dat het altijd wel nodig is in de kast. Wist je dat er tegenwoordig vele cadeaus zijn die gebaseerd zijn op het cadeau champagne maar dan net iets anders? Er worden vele champagne cadeaus aangeboden alleen moet je er wel natuurlijk vanaf weten. Cadeaus buitenom de tijdloze champagnes met giftboxen. Zo bestaan er tegenwoordig giftsets met niet alleen maar champagne maar ook met champagnekoelers of zelfs wijnglazen erbij! Er bestaan brandblusser lampen van champagne merken die verkocht worden een fles champagne. Vooral dit idee is erg leuk en origineel! Er blijft altijd een herinnering over van het cadeau, ook als de champagne op is!

Woonaccessoires

Woonaccessoires behoren ook tot de all time klassiekers wat betreft bruiloft cadeaus. Geef een kaarsenset aan het bruidspaar of een beeldje van een net getrouwd stelletje die ze op de kast als aandenken kunnen bewaren. Hoe beter je het koppel kent hoe groter en gedurfder het cadeau kan zijn. Een mooie vaas met bloemen en een envelop is altijd veilig, net als iets richting een messenset of serviesset voor in de keuken. Je kan ook een fotocadeau laten maken voor het koppel, denk hierbij aan een canvas of een simpele maar klassiek foto in een fotolijstje.

Cadeaubonnen

Je kan als je het koppel een cadeau wilt geven naar hun eigen smaak ook in de weer gaan met een of meerdere cadeaubonnen. Je kan een bon geven voor een bepaalde winkel maar ook voor een uitje. Zo kan je het koppel een bon geven voor een spa of een hotelovernachting. Op deze manier krijgt het koppel de kans een hoop herinneringen te maken dankzij jouw cadeau. Je kan ook als je een specifieke plek in gedachten hebt zelf tickets voor die plek kopen en ze aan het koppel geven. Zo stuur je het koppel een dagje of meerdere dagen weg met een garantie op quality time als ‘just married’ koppel!

Aanbevolen artikelen